Helma van der Boom

Beëdigd Tolk-Vertaler Portugees en Frans

Welkom op mijn website!

Mijn naam is Helma van der Boom. Vanaf augustus 2001 ben ik werkzaam als tolk Portugees/Frans – Nederlands v.v. In april 2002 heb ik mijn eigen tolk-/vertaalbureau Helma van der Boom, Beëdigd Tolk en Vertaler Portugees en Frans opgericht. Ik verricht (beëdigde) tolk- en vertaalopdrachten voor o.a. rechtbanken, notarissen, advocaten, Raad voor de Kinderbescherming, Bureau Jeugdzorg, artsen, politie, marechaussee, Vluchtelingenwerk Nederland, psychologen, de Immigratie en Naturalisatiedienst (IND), collega tolk- en vertaalbureaus uit binnen- en buitenland, bedrijven, particulieren en …… wellicht ook voor u!

Aan alle opdrachten - van heel klein tot zeer omvangrijk - besteed ik alle noodzakelijke zorg en aandacht. Ik streef ernaar om het prijskaartje dat aan mijn diensten hangt zo laag mogelijk te houden. Kijkt u voor meer informatie over mijn prijzen op de tarievenlijsten van de verschillende diensten of neemt u telefonisch of per e-mail contact met mij op voor een persoonlijke offerte.

Behalve voor het verzorgen van uw tolk- en vertaalwerkzaamheden bent u bij mij ook aan het juiste adres voor het notuleren of datatypen van uw vergaderingen, interviews etc.

Zoekt u een tolk of vertaler voor een andere taal dan Frans of Portugees – Nederlands v.v.? Ik heb vooral voor de Europese talen contacten met ervaren collega’s.

Wilt u meer weten over mijzelf? Klik dan op curriculum vitae.

Met vriendelijke groeten, Helma van der Boom

Bekijk cv
Helma van der Boom

Fotocollage Portugal